Logotyp

• Svenska Karateförbundets medlemsföreningar har tillstånd att använda förbundets logotyp på föreningens hemsidor, brevpapper, bulletiner och annat tryckt material som återger eller marknadsför föreningens verksamhet. Detta i kombination med texten ”Medlemmar i ” placerad ovan eller framför logotypen.

• Ingen annan aktör än SKF får använda förbundets namn eller logotyp som enskilt märke för marknadsföring eller försäljning av produkter eller tjänster.

• Enskild individ får som princip inte använda förbundets namn och logotyp. Tillstånd för undantag från detta kan endast fås efter förfrågan hos SKF kansli.

• Förbundets namn och logotyp får inte användas i samband med konkurrerande eller olaglig verksamhet. Den får inte heller användas eller placeras på sådant sätt vilket kan uppfattas som kränkande eller olämpligt enligt förbundets övriga riktlinjer och stadgar.

• Logotypen skall vid färgåtergivning återges korrekt. Uppgift om detta kan erhållas från förbundskansliet.

Nedan ser du vilka varianter som finns för vår logotype. Vill du använda dessa och få hjälp med filformat, hör av dig till kansliet så hjälper vi dig!

Ny_logo_2016

Uppdaterad: 2016-11-08 12:50