Trycksaksmallar

Vi vet att alla klubbar inte har hjälp med att göra reklamblad. Vi har därför tagit fram dessa mallar som är interaktiva PDF-filer i A3-format med tryckkvalitet.*

Vill du ha mindre storlekar, t.ex A4, anpassar du det i dina skrivarinställningar.

Gör så här:

• Välj en affisch nedan. När du klickar upp den finns ett interaktivt fält under bilden som aktiverar sig när du klickar.
  • Skriv in din klubbinfo och valfri text i rutan.

Du kan sen välja att klicka på utskriftsikonen, eller högerklicka och välj Skriv ut, för att printa ut ett antal direkt på en skrivare utan att spara ned filen.

Hur du sparar ned med din text ifylld kan skilja sig åt beroende på dina programvaror och webläsare. Här följer några vanliga alternativ:

Alt 1. Välj Spara en kopia. I nästa dialogruta välj Skriv ut formulär, sedan Adobe PDF som skrivarval och lägg filen i valfri mapp för att använda senare.

Alt 2. Välj Skriv ut som Adobe PDF och spara till valfri mapp.

Alt 3. Välj Spara som till valfri mapp.

Affisch_A3_1
Affisch_A3_2 Affisch_A3_3
 Affisch_A3_4  Affisch_A3_5  Affisch_A3_6

*Funktionalitet med reservation för användarens programvaror.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:58
Skribent: Sarah Wennerström