Östra Karateförbundet

Välkommen till Östra Karateförbundet!

Du som är aktiv i en medlemsförening ansluten till Sv karateförbundet i Blekinge, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs och Östergötlands län är välkommen att delta i verksamheten och utvecklngen av Karate inom Östra Karateförbundet.

Varje termin arrangerar vi bl.a distriktsläger för tävlingsintresserade. Distriktstrupperna fungerar också som "farmarlag" till svenska officiella landslaget, där distriktet har möjlighet att rekommendera utövare.
I dagsläget finns en grupp för Kumite.

Vill du veta mer om ditriktstruppen? Kontakta ditriktstränarna: Sacha Petrovic-Düner på This is a mailto link eller Alexander Gomez, This is a mailto link

Vi söker dig!

Östra Karateförbundet har 43 föreningar som vi gärna vill utveckla vår verksamhet tillsammans med, vi har stort potential i att bli ett starkt och aktivt distrikt inom svensk karate. Men för att kunna göra det behöver bli fler i distriktsledningen. Vi söker därför personer till styrelsefunktioner, webmaster samt en tränare i Kata. Vi vill också gärna ha dig som intresserade dig för utbildningsfrågor och tävlings/domarärneden. Läs mer på våra undersidor i menyn.
Varmt välkommen att höra av dig för mer info till ordförande Sacha Petrovic-Düner, på This is a mailto link.

Hänt!

Förbundsnyheter

2018-01-10
Under 1:a januari till 15:e februari 2018 kan föreningen söka ekonomiskt stöd genom Idrottslyftet hos Svenska Karateförbundet.

2017-12-21
Från 1/1 2018 erbjuds möjligheten att arrangera tävlingar enligt WKF OS-standard.

2017-12-20
Hur förklarar man karatens själ på ett par minuter? Det är förstås omöjligt.

2017-12-18
Varje årsstämma delar vi ut stipendier för insatser under året som gått.

2017-12-04
Det var fullsatt i kurslokalen när premiären för förbundets kurs i Budohistorik gick av stapeln den 2:a december.

2017-11-29
Det blev en lyckad dag i Kungälv den 25 november 2017.

2017-11-29
SKF har nu uppdaterad policy gällande jäv och andra intressekonflikter.

2017-11-28
På förekommen anledning informerar Svenska Karateförbundet rörande arrangemang av karatetävling. Vi uppmanar samtliga med ett intresse av arrangemang att uppmärksamma och sprida informationen.

2017-11-20
18 november ägde tävlingen Karate Top Ten rum i Zagreb. Sverige, genom Hana Antunovic, besegrade startfältet av världselit och hamnade överst på pallen.

2017-11-09
Fr.o.m 1 april 2018 blir fot- och benskydd obligatorisk för barn i kumite.

vaccinera

rig_2_COLOR