Skogssport

2017-05-23
I sommar kommer O-Ringen till Värmland. Skogssport bjuder på en exklusiv inblick i generalsekreteraren Christina Gabrielssons vardag.

2017-05-18
Den regerande världsmästaren i sprint, Jerker Lysell, har haft en ny strulig vinter och går en kamp mot klockan för att ta sig till VM i Estland i juli. I det nya numret av Skogssport kan du läsa ett längre reportage med ”Mästarn”.

2017-04-26
Skogssport har traditionsenligt intervjuat de nordiska topplagen inför Tiomila. Här kan du läsa hur lagens klubbledare svarar på två frågor: 1) Vad är elitlagets målsättning i år? och 2) Vilket lag vinner dam- respektive herrstafetten?

2017-04-18
Nytt nummer ute nu! Den här gången med fokus på jättetävlingen i Göteborg.

2017-04-13
I en serie reportage kommer Skogssport att träffa eldsjälar i orienteringssverige som sällan eller aldrig några rubriker. Först ut är Göteborg-Majornas Mats och Elsi-Brith Jodal som i mer än 50 år på ett enastående sätt engagerat sig inom sporten.
Till svenskorientering.se

Svenska Orienteringsförbundet