Skogssport

2019-04-04
Trefaldiga VM-medaljören Kajsa Nilsson är uppvuxen på Tiomilakartan. I senaste numret av Skogssport bjussar Nilsson på värdefulla tips inför årets utmaningar i Östra Göinge. Och i den här artikeln kan du se ett filmklipp med Nilssons tankar.

2019-04-01
Under de senaste åren har Falköpings AIK radat upp framgångar på juniorsidan. ”Vi är ingen klubb som värvar löpare. Vi är en klubb som fostrar löpare”, säger Vilma Blennow i senaste numret av Skogssport.

2019-03-27
I mars 1919 genomfördes världens första orienteringstävling. I mars 2019 skickade Skogssport ut VM-medaljören Olle Boström för att testa premiärbanan: ” Kartan är lite skev, men jag tyckte att den stämde förvånansvärt bra”, säger Boström.

2019-02-26
Under året kommer elitorienteraren och den legitimerade dietisten Emma Bergman ge Skogssports läsare inspiration, kunskap och handfasta tips för att du ska hitta rätt även i kostdjungeln. Detta gör att du kan få ut mer av träningen, oavsett vilken ni

2019-02-18
Tre av fyra ledare på elitnivå i svensk idrott är män. "Jämställdhetsarbetet inom idrotten går åt rätt håll, men det går hiskeligt långsamt", säger Riksidrottsförbundets jämställdhetsansvarige Jenny Svender till Skogssport.
Till svenskorientering.se

Svenska Orienteringsförbundet