Ansök om medlemskap

På denna sida kan du ansöka om medlemskap i Svenska Flygsportförbundet (FSF).

Din förening måste också vara med i ett av FSF:s grenförbund, därför kommer er ansökan även tillställas det/de grenförbund vars verksamhet ni bedriver.

Vid insändande av årsmötesprotokoll som styrker er förenings beslut om att ansöka om medlemskap ska även en medlemsförteckning bifogas.

På sidan Att bilda en idrottsförening kan ni läsa mer om regelverket kring bildandet av en idrottsförening. Om föreningen saknar ett organisationsnummer från Skatteverket kan Riksidrottsförbundet bistå med att vidarebefordra denna ansökan till Skatteverket så att föreningen samtidigt ansöker om ett organisationsnummer.
Idrottsförening
Är föreningen redan medlem i ett eller flera förbund inom RF och vill söka medlemskap i ytterligare ett förbund, hittas föreningen genom att org-nummer eller RF-nummer anges nedan och sedan klickar på förstoringsglaset.
Om föreningen saknar organisationsnummer
Om föreningen begärt att denna ansökan ska vidarebefordras till Skatteverket för ansökan om organisationsnummer, behöver föreningens besöksadress fyllas i istället för ev. boxadress.
Det giro som anges nedan måste vara föreningstecknat med samma föreningsnamn som i föreningens stadgar. Ni kan söka på Bankgiro eller på Plusgiro för att se hur föreningens giro är tecknat.
Bankgiro Plusgiro
Föreningens Ordförande
Kvinna Man
Personnummer anges på formatet ååååmmdd-nnnn. Om personen inte har giltigt svenskt personnummer fyll då i födelsedatum och kryssa i "Utländsk medborgare".
Föreningens Kassör
Föreningens Idrottsansvarige
Idrottsansvarig är den person som är ansvarig/kontaktperson för den idrott i vilket förbund inträde söks, t.ex. Handboll. Om föreningens verksamhet består av flera idrotter bör föreningen ha en Idrottsansvarig per.
Övriga upplysningar
Bifoga dokument
Ladda upp Ändra Ta bort
Signera och skicka in
Om föreningen har fler än en (1) behörig firmatecknare, fyll i övriga namn på behöriga firmatecknare i stadgarna som bifogas enligt ovan.
Förbindelse
Om medlemskap i SF beviljas (och därmed en indirekt anslutning till RF) förbinder sig föreningen att i sin idrottsliga verksamhet tillämpa och efterfölja de regler som är vedertagna inom idrottsrörelsen och på vilka RF:s stadgar bygger.

Svenska Flygsportförbundet
103 96 Stockholm