Gävleborgs Flygsportförbund

Egna nyheter

DSC01492
VAD HÄRLIGT ATT FLYGA, TYCKTE DE FLESTA LEDIGA SKOLUNGDOMAR SOM TAGIT ETT "PROVA PÅ" PASS VID VALBO FLYGKLUBB.

IMG_0589_redigerad-1
SAMVERKANSMÖTE MELLAN FLYGSPORTEN OCH SKOLIDROTTEN.

Foto Lennart Vestbom
INFORMATION o SAMVERKAN MED LEDNINGEN FÖR VALBO FLYGKLUBB. ARRANGÖR: GÄVLEBORGS FSF

HÄR GÄLLER ATT PRICKA RÄTT, SÄGER EN DELTAGARE VID EN PUNKTORIENTERINGS KONTROLL. VID SM i CFFK i GÄVLE SOMMAREN 2015

VI HAR ÅRSMÖTE, 18 MARS KL. 19.00 LOKAL: GÄVLE SLOTT, ÖSTRA FLYGELN VÄLKOMNA

Nyheter från FSF

2015-03-08
Fantastiska bilder fick vi till fototävlingen 2014, med temat "Vinter i flygsport". Vi gratulerar vinnaren Johan Gustafsson för juryns bästa Vinterbild, "Spegelblank sjö".

2015-03-08
Flygsportsförbundet vill med stolthet utdela några viktiga utmärkelser under årsstämman den 21 mars till följande fantastiska Flygutövare

2015-03-07
Bertil Flormans fond för stöd till svensk kvinnlig flygsport. Fondens styrelse har utsett 2015 års stipendiater; Desirée Staaf - Göteborgs segelflygklubb och Linda Kits -...

2015-02-23
Nyhetsbrev från Europe Air Sports! med bra och nyttiga rapporter Trevlig läsning

2015-02-05
Tjäna pengar till klubbkassan – och hjälp samtidigt till att hålla Sverige rent. "Städa Sverige" är landets mest framgångsrika miljöorganisation i operativa termer.

Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.

Fototävlingen 2014 Avgjord - Stort grattis

Vinnare: Johan Gustafsson

Johan Gustatafsson

Tvåa: Hans Gustavsson

fototävling hans gustavsson

Tredje plats: John Lindström

John Lindström

Hedersomnämnande:
Johan Lindell

fototävling johan lindell

fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet. FAI har just lanserat en ny fin webbplats.

Tjäna pengar till Klubbkassan

Gävleborgs Flygsportförbund