Gävleborgs Flygsportförbund

Egna nyheter

DSC01521_redigerad-1
FLER UNGDOMAR SÖKER SIG TILL VÄSTRA GÄSTRIKE FLYGKLUBB FÖR ATT UTBILDA SIG TILL PILOTER.

DSC01508
GÄVLEBORGS FSF PASSAR PÅ ATT GÖRA EN SPRÅKTEST VID BESÖK AV REGION DALARNA och BORLÄNGE - DALA AIRPORT

DSC01492
VAD HÄRLIGT ATT FLYGA, TYCKTE DE FLESTA LEDIGA SKOLUNGDOMAR SOM TAGIT ETT "PROVA PÅ" PASS VID VALBO FLYGKLUBB.

SAMVERKANSMÖTE MELLAN FLYGSPORTEN OCH SKOLIDROTTEN.

INFORMATION o SAMVERKAN MED LEDNINGEN FÖR VALBO FLYGKLUBB. ARRANGÖR: GÄVLEBORGS FSF

Nyheter från FSF

2015-04-15
En mycket fin kväll med flyghjältar och bankett - Desirée Staaf var en av våra unga Piloter som fick ta emot Bertil Flormans stipendium.

2015-04-15
Viss ökning av stödet till idrottsrörelsen När regeringen idag presenterade sin vårbudget innehöll den en höjning av det statliga idrottsstödet med 32 miljoner kronor.

2015-03-30
Ett effektivt möte hölls i Uppsala i ett fullsatt konferensrum.

2015-03-08
Fantastiska bilder fick vi till fototävlingen 2014, med temat "Vinter i flygsport". Vi gratulerar vinnaren Johan Gustafsson för juryns bästa Vinterbild, "Spegelblank sjö".

2015-03-08
Flygsportsförbundet vill med stolthet utdela några viktiga utmärkelser under årsstämman den 21 mars till följande fantastiska Flygutövare

Webbshop

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.

Fototävlingen 2014 Avgjord - Stort grattis

Vinnare: Johan Gustafsson

Johan Gustatafsson

Tvåa: Hans Gustavsson

fototävling hans gustavsson

Tredje plats: John Lindström

John Lindström

Hedersomnämnande:
Johan Lindell

fototävling johan lindell

fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet. FAI har just lanserat en ny fin webbplats.

Tjäna pengar till Klubbkassan

Gävleborgs Flygsportförbund