Välkommen till Skånes Innebandyförbund - Officiell hemsida för Skånsk Innebandy

Senaste nyheterna

Som en följd av senaste tidens debatt kring SIU och SDF-SM har fem av de större distriktsförbunden i innebandy-Sverige valt att gå ut med en gemensam skrivelse där man uttrycker sitt stöd för SIU-modellen, och därmed också SDF-SM för 16-åringar.

Skånes IBF inbjuder till Skånemästerskapen 2015 för juniorer och ungdomar. Sista anmälningsdag är fredagen den 16 januari.

Nu är damjuniortruppen släppt som ska representera Skåne vid distriktslags-SM i Linköping den 2-5:e januari 2015.

Alla_100_500px
Som en del av SkIBF:s satsning ”Fokus Tjejer” anordnades under måndagen på höstlovet en inspirations- och utvecklingsträff i Skurup. 100 tjejer från hela Skåne fick träffa skånska landslagsstjärnor, delta i två träningspass + mycket mer.

Som en del av SkIBF:s satsning ”Fokus Tjejer” anordnas nu på måndag 27/10 en inspirations- och utvecklingsträff i Skurup Sparbanks Arena. De 100 anmälda tjejerna kommer att träffa skånska landslagsstjärnor, delta i två träningspass + mycket mer.

U19
Den 29 april till 3 maj arrangeras U19-VM för första gången någonsin i Sverige. Och vi i Skåne, närmare bestämt Helsingborg, fick äran att arrangera detta historiska mästerskap. Nu är grupperna och spelschemat klart!

Vid SkIBF:s årsmöte beslutades att ett av de prioriterade områdena säsongen 2014/15 ska vara föreningsutveckling. Skånes Innebandyförbund har därför sjösatt ett helt nytt projekt som kommer att rikta in sig på de anställda i våra skånska föreningar.

Årets_Ellen
Överlägsna serieledarna i division 1 södra; Malmö FBC fick med inte mindre än fyra(!) tjejer i det U19-landslag som ska spela Euro Floorball Tour i Tjeckiska Prag i månadsskiftet oktober/november.

Nyheter från Skånes innebandyföreningar

Välkommen till Kirsebergs sporthall på söndag den 16 november när det väntar dubbelmatch för Malmö FBC:s båda A-lag.

Ystad Team Sportia Cup (fd Peppinge Cup) arrangeras för andra året av FBC Ystad, en cup för seniorlag herrar, sanktionerad av Skånes Innebandyförbund!

Ny match för Malmö FBC:s damer i Baltiskan på söndag!

Inloggning till iBIS

iBIS_plan_cmyk