Välkommen till Skånes Innebandyförbund - Officiell hemsida för Skånsk Innebandy

Senaste nyheterna

Alla_100_500px
Som en del av SkIBF:s satsning ”Fokus Tjejer” anordnades under måndagen på höstlovet en inspirations- och utvecklingsträff i Skurup. 100 tjejer från hela Skåne fick träffa skånska landslagsstjärnor, delta i två träningspass + mycket mer.

Som en del av SkIBF:s satsning ”Fokus Tjejer” anordnas nu på måndag 27/10 en inspirations- och utvecklingsträff i Skurup Sparbanks Arena. De 100 anmälda tjejerna kommer att träffa skånska landslagsstjärnor, delta i två träningspass + mycket mer.

U19
Den 29 april till 3 maj arrangeras U19-VM för första gången någonsin i Sverige. Och vi i Skåne, närmare bestämt Helsingborg, fick äran att arrangera detta historiska mästerskap. Nu är grupperna och spelschemat klart!

Vid SkIBF:s årsmöte beslutades att ett av de prioriterade områdena säsongen 2014/15 ska vara föreningsutveckling. Skånes Innebandyförbund har därför sjösatt ett helt nytt projekt som kommer att rikta in sig på de anställda i våra skånska föreningar.

Årets_Ellen
Överlägsna serieledarna i division 1 södra; Malmö FBC fick med inte mindre än fyra(!) tjejer i det U19-landslag som ska spela Euro Floorball Tour i Tjeckiska Prag i månadsskiftet oktober/november.

Henrik_Paulsson
Skånes Innebandyförbund har gjort klart med en ny projektledare inom evenemang och utveckling.

Finn-Linus
Nu är det klart att Sveriges herrar kommer att finslipa formen på skånsk mark inför stundande hemma-VM i Göteborg 5 till 14 december. Detta med match mot Norge i Helsingborg Arena lördagen den 29 november. Och nu är även biljetterna släppta!

Svenska Innebandyförbundet (SIBF) är fullt medvetet om att iBIS är ett viktigt instrument för de funktionärer som arbetar runt matcher och för alla som följer matcherna live på distans. Och SIBF tar allvarligt på problemen som förekommit i helgen.

Nyheter från Skånes innebandyföreningar

Ystad Team Sportia Cup (fd Peppinge Cup) arrangeras för andra året av FBC Ystad, en cup för seniorlag herrar, sanktionerad av Skånes Innebandyförbund!

Ny match för Malmö FBC:s damer i Baltiskan på söndag!

Inloggning till iBIS

iBIS_plan_cmyk