Välkommen till Skånes Innebandyförbund - Officiell hemsida för Skånsk Innebandy

Senaste nyheterna

Enström-camp
Under vecka 27 är det återigen dags för Höllvikens populära Summer Camp. I år kommer campen dessutom att få extra fint besök – nämligen landslagets och Faluns fixstjärna Rasmus Enström - utsedd till världens bäste spelare 2013.

Christoffer Andersson
Om drygt två månader spelas U19-VM i innebandy i Helsingborg, Nu söker vi VM-lag i åldrarna 12-16, som vill vara en del av mästerskapet. Ta chansen att ansöka för en fantastisk upplevelse tillsammans med ditt lag!

Svenska Innebandyförbundet har öppnat upp ett ”Tyck till-forum” om framtida junior- och ungdomstävlingar där du kan tycka till och ställa frågor.

LLbanner 2015feb
Än så länge är det "bara" februari, men redan är det dags att börja planera för sommarens innebandyläger! Anmäl er nu medan det finns platser kvar!

Nyheter från Skånes innebandyföreningar

För att ge FCH:s SSL-herrar optimala förutsättningar för bra stöd från läktarplats kommer lördagens hemmamatch mot KAIS Mora vara en så kallad gratismatch!

Ikväll torsdag i Baltiskan spelas en riktig sexpoängs-match när Malmö FBC tar emot gästande Åstorp. Förra mötet slutade med delad pott 4–4 efter sudden.

Ikväll tsidag är det Skånederby i damernas division 1 när SödraDal gästar suveräna serieledarna Malmö FBC i Kirsebergs Sporthall kl. 19:30.

Inloggning till iBIS

iBIS_plan_cmyk