Välkommen till Skånes Innebandyförbund - Officiell hemsida för Skånsk Innebandy

Senaste nyheterna

U19
Den 29 april till 3 maj arrangeras U19-VM för första gången någonsin i Sverige. Och vi i Skåne, närmare bestämt Helsingborg, fick äran att arrangera detta historiska mästerskap. Nu är grupperna och spelschemat klart!

Vid SkIBF:s årsmöte beslutades att ett av de prioriterade områdena säsongen 2014/15 ska vara föreningsutveckling. Skånes Innebandyförbund har därför sjösatt ett helt nytt projekt som kommer att rikta in sig på de anställda i våra skånska föreningar.

Årets_Ellen
Överlägsna serieledarna i division 1 södra; Malmö FBC fick med inte mindre än fyra(!) tjejer i det U19-landslag som ska spela Euro Floorball Tour i Tjeckiska Prag i månadsskiftet oktober/november.

Henrik_Paulsson
Skånes Innebandyförbund har gjort klart med en ny projektledare inom evenemang och utveckling.

Finn-Linus
Nu är det klart att Sveriges herrar kommer att finslipa formen på skånsk mark inför stundande hemma-VM i Göteborg 5 till 14 december. Detta med match mot Norge i Helsingborg Arena lördagen den 29 november. Och nu är även biljetterna släppta!

Svenska Innebandyförbundet (SIBF) är fullt medvetet om att iBIS är ett viktigt instrument för de funktionärer som arbetar runt matcher och för alla som följer matcherna live på distans. Och SIBF tar allvarligt på problemen som förekommit i helgen.

I samband med svensk innebandys övergång till iBIS säsongen 2014/15 så har även sättet att rapportera in matchresultat ändrats.

Fokus Tjejer – vilken dundersuccé! 96 av totalt 100 platser är redan bokade. Men fortfarande finns alltså ett fåtal platser kvar. Så har du inte anmält dig så gäller det att vara snabb!

Nyheter från Skånes innebandyföreningar

Ny match för Malmö FBC:s damer i Baltiskan på söndag!

Nu till helgen, söndagen den 12 oktober spelar herrlaget en ny hemmamatch i Baltiska hallen. Dessutom inleder Malmö FBC:s DJ18-tjejer sitt kvalspel till Innebandyfesten.

Inloggning till iBIS

iBIS_plan_cmyk