Hoppa till sidans innehåll

Skånes Innebandyförbund

Senaste nyheterna

Nästa säsong kommer Svenska IBFs Damer Div 1 att byta namn till Allsvenskan. Då det råder missförstånd kring vad detta innebär vill vi därför förtydliga vad som då händer med våra distriktsserier.
 
Kävlinge
Skånemästerskapen för seniorer är framme vid semifinaler. Ikväll spelas den första på damsidan, mellan Kävlinge IBK och Malmö FBC.
 
Matchtider efterlyses till nedan matcher som till Skånes IBF blivit rapporterade som flyttade där förbundet ej blivit informerade om en ny matchtid.

Nyheter från Skånes innebandyföreningar

Anmälningarna till HIBF Summer Camp fortsätter att trilla in och i skrivande stund ser fjolårets 170 deltagare ut att slås med råge. Så för att inte missa sommarens kanske häf...
 
Platserna till Malmö Floorball Academy's målvaktscamp på sportlovet v 8 är snart fyllda. Så har du inte gjort din anmälan än så är det hög tid nu om du vill säkra din plats.
 
Redan mer än 150 st anmälda till sommarens innebandyläger. Vissa är anmälda för sjätte året på rad. Alla högkompetenta innebandyinstruktörer och hjälpledare står redo för att...
sihl_banner_side4
resultat_spelprogram
rapportera3

Följ Skånes IBF

instagramtwitter

facebookYouTubeibis_logga_ny2

 

Dagens LIVE-matcher

 

Innebandyutveckling


klubbhuset_logo_skibfse


banner SM-final2016


Skåneidrotten

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
Fax: 040-600 59 01
E-post: This is a mailto link