Hoppa till sidans innehåll

Skånes Innebandyförbund

Välkommen till Skånes Innebandyförbund - Officiell hemsida för Skånsk Innebandy


Senaste nyheterna

Fokus 25
På söndagskvällen gick anmälningstiden ut för Fokus Tjejer-träffen i Kristianstad på sportlovet. Men för att så många som möjligt ska få chansen att delta har vi beslutat oss för att förlänga anmälningstiden med ytterligare ett par dagar.
 
Matchtider efterlyses till nedan matcher som till Skånes IBF blivit rapporterade som flyttade där förbundet ej blivit informerade om en ny matchtid.
 
innebandy_3
Nu släpper vi namnet på tredje och sista landslagsspelaren som kommer till Fokus Tjejer i Kristianstad Arena på sportlovet: nämligen Pixbos och damlandslagets rutinerade backklippa Isabell Krantz.
 
Christoffer Andersson
De svenska U19-herrarna är redo för elddopet inför VM: Finnkampen i Malmö 7-8 februari. Idag presenterades truppen till dubbelmötet med Finland, där Skånes bidrag är Malmö FBCs Christoffer Andersson.

Nyheter från Skånes innebandyföreningar

Ikväll torsdag i Baltiskan spelas en riktig sexpoängs-match när Malmö FBC tar emot gästande Åstorp. Förra mötet slutade med delad pott 4–4 efter sudden.
 
Ikväll tsidag är det Skånederby i damernas division 1 när SödraDal gästar suveräna serieledarna Malmö FBC i Kirsebergs Sporthall kl. 19:30.
 
På lördag kör Malmhaug Superlördag i Kulladals Sporthall med fritt inträde! Detta när herrarna först tar emot Slottshöjden i div 2, och sedan gästas damerna av Fröjered i div ...

Inloggning till iBIS

iBIS_plan_cmyk

Resultat/spelprogram

63387 Hbg_Falun167

Aktuella kurser/Anmä...

taktikbok_uppslag

Rapportera resultat

banner_resultat_ib_180x200
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö
Telefon: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link

Dagens matcher innebandy

 

U19-VM_svensk

 

Finnkampen

 

 

 


 Idrottslyftet

Skåneidrotten

Skånes Innebandyförbund

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
Fax: 040-600 59 63
E-post: This is a mailto link

Se all info