Snabblänkar - Tävlingslicens -  Försäkring - Styrelseprotokoll  - Bli medlem i förbundet - Extra förmåner

Nödvärnsrätten

Som Karate-utövare har man bättre möjligheter än många andra att försvara sig. Men vart går gränsen för självförsvar? Hur, var och när har du rätt att använda dina kunskaper? Vi bör alla ha koll på Nödvärnsrätten, dvs den rättsliga grunden för självförsvar. Vill du som utövare, ni som förening – eller egentligen intressenter i vilken egenskap som helst, lära er mer om detta viktiga ämne, kan förbundets Utbildningskommitté hjälpa till.

Hör gärna av er för mer information via e-post till: This is a mailto link

Förbundsnyheter

karate
2015-05-25
Det finns ett stort intresse av att kompetenshöja sig på olika sätt i våra föreningar. Genom att samarbeta med SISU kan föreningen också samla på sig ett resurskapital inför framtida utbildningsinsatser. Men hur gör man på bästa sätt?

Karin_kata
2015-05-22
Landslagets nyaste tillskott till Kata-ledningen, Karin Hägglund, axlar nu även rollen som fystränare.

2015-05-19
För tredje gången, men första gången i Karlskoga, den 16-17 maj, hölls en domarutbildning som ger både Kata- och Kumite-licens. Med satsande distrikt sprider sig nu också utbildningarna runt om i landet, denna gång till Mellersta distriktet.

2015-05-12
För få anmälda till regelseminarium.

2015-05-12
Nu finns en ny flik på förbundets hemsida, Regeluppdateringar.

Alla 2015 4
2015-05-06
Ibland tycker vi det är trevligt att göra nedslag i verkligheten! Här fick en rapport från Lund som söndagen den 3 maj hade klubbmästerskap i Kata.

Distriktsnyheter

Nyhet från Övre Norrlands Karateförbund
Första samlingen med nye kumitetränaren
Nyhet från Östra Karateförbundet