Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SKF


Resultaten från alla helgens tävlingar - Nordiska Mästerskapen i Stavanger, Elitserien i Örebro och synkrotävlingen Spring Cup i Milano.
 
Idag invigs Nordiska Mästerskapen i konståkning, The Nordics, i Stavanger. Nästan 70 åkare från sex olika nationer tävlar i klasserna ungdom, junior och senior under de fyra tävlingsdagarna. 19 svenska åkare ställer upp och slåss om medaljerna.
 
Europeiska mästerskapen i Ericsson Globe, Stockholm, startar imorgon. Hitta din guide till mästerskapen och all information du behöver på www.skatesweden.se.
 
Konståkningen tar över NK-gallerian i Stockholm, inför EM i Ericsson Globe. På en is i ljusgården kommer silvermedaljören i årets JSM att uppträda med ett specialprogram och systrarna Helgesson kommer att vara på plats.
 
Se de bästa konståkningsbilderna i december från Instagram.
 
På vår andra site www.skatesweden.se hittar du artiklar och inspiration om det som händer i den svenska konståkningsvärlden.
 

Upplev SM i efterhand

(2014-12-18 09:47)
Om du missade SM eller bara vill gå tillbaka och återuppleva alla fina åk igen, har vi samlat resultat, bilder och filmer från SM-veckan i Västerås!
 
Livestream, deltagarlistor, resultat, liverapportering och bilder! Få reda på hur du bäst följer SM-veckan i Västerås, 11-14 december, ABB Arena Nord genom vår guide till SM.
 
Nu i helgen, lördagen den 29 november, tar konståkningen över Kungsträdgården med prova-på, uppvisningar och skridskodisco. En chans för alla som är nyfikna på konståkning och EM 2015 att träffas på isen i vinterkvällen.
 
Special Olympics är främst inriktat på bredd- och motionsidrott för barn och unga med utvecklingsstörning. Under helgen 25-26 oktober samlades ett 25-tal personer från Konståkningssverige i Stockholm för en intensiv och lärorik träff.
 
Har ni en eller flera eldsjälar i föreningen? Nu är det dags att nominera dem till Eldsjälsgalan 2015 som direktsänds i TV4 i början av nästa år. Det finns fyra olika kategorier - ta chansen att uppmärksamma någon i just din förening!
 

Synkro på grundkursen!

(2014-09-29 08:00)
Milstolpe i svensk konståkning. För första gången stod synkro på schemat i en grundkurs.
 

Lyckat Convention i bilder

(2014-09-23 08:00)
En lyckad helg i Stockholm, fullmatad med inspiration, information och en hel del utmärkelse. Ny styrelse och 110 år som förbund i bilder!
 

Convention 2014

(2014-09-17 08:00)
Convention med Årsmöte närmar sig med stormsteg - på lördag klockan 10:00 slår vi upp portarna för 2014 års Convention!
 
I helgen samlades runt 40 killar från Sverige och Norden för att träna tillsammans i Katrineholm under ledning av Laco Vince. Som tidigare år en mycket lyckad helg!
 

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Västsv. Idrottsförbundet, Nedre Kaserngården 5
415 82 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-726 61 45
E-post: This is a mailto link