Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SKF


Europeiska mästerskapen i Ericsson Globe, Stockholm, startar imorgon. Hitta din guide till mästerskapen och all information du behöver på www.skatesweden.se.
 
Konståkningen tar över NK-gallerian i Stockholm, inför EM i Ericsson Globe. På en is i ljusgården kommer silvermedaljören i årets JSM att uppträda med ett specialprogram och systrarna Helgesson kommer att vara på plats.
 
Se de bästa konståkningsbilderna i december från Instagram.
 
På vår andra site www.skatesweden.se hittar du artiklar och inspiration om det som händer i den svenska konståkningsvärlden.
 

Upplev SM i efterhand

(2014-12-18 09:47)
Om du missade SM eller bara vill gå tillbaka och återuppleva alla fina åk igen, har vi samlat resultat, bilder och filmer från SM-veckan i Västerås!
 
Livestream, deltagarlistor, resultat, liverapportering och bilder! Få reda på hur du bäst följer SM-veckan i Västerås, 11-14 december, ABB Arena Nord genom vår guide till SM.
 
Nu i helgen, lördagen den 29 november, tar konståkningen över Kungsträdgården med prova-på, uppvisningar och skridskodisco. En chans för alla som är nyfikna på konståkning och EM 2015 att träffas på isen i vinterkvällen.
 
Special Olympics är främst inriktat på bredd- och motionsidrott för barn och unga med utvecklingsstörning. Under helgen 25-26 oktober samlades ett 25-tal personer från Konståkningssverige i Stockholm för en intensiv och lärorik träff.
 
Har ni en eller flera eldsjälar i föreningen? Nu är det dags att nominera dem till Eldsjälsgalan 2015 som direktsänds i TV4 i början av nästa år. Det finns fyra olika kategorier - ta chansen att uppmärksamma någon i just din förening!
 

Synkro på grundkursen!

(2014-09-29 08:00)
Milstolpe i svensk konståkning. För första gången stod synkro på schemat i en grundkurs.
 

Lyckat Convention i bilder

(2014-09-23 08:00)
En lyckad helg i Stockholm, fullmatad med inspiration, information och en hel del utmärkelse. Ny styrelse och 110 år som förbund i bilder!
 

Convention 2014

(2014-09-17 08:00)
Convention med Årsmöte närmar sig med stormsteg - på lördag klockan 10:00 slår vi upp portarna för 2014 års Convention!
 
I helgen samlades runt 40 killar från Sverige och Norden för att träna tillsammans i Katrineholm under ledning av Laco Vince. Som tidigare år en mycket lyckad helg!
 
Roger Blomquist, SVT Sport har gått ur tiden. Förbundsordförande Katarina Henriksson framför konståkningens varma tack för hans gärning.
 
Nu är samtliga handlingar till Årsmötet lördag den 20 september kl. 14:00 publicerade här på Skatesweden.se
 

Postadress:
Göteborgs Konståkningsförbund
Västsv. Idrottsförbundet, Nedre Kaserngården 5
415 82 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-726 61 45
E-post: This is a mailto link