Hoppa till sidans innehåll

SISU Idrottsutbildarna


SISU är idrottens utbildningsorganisation. SISU erbjuder utbildning för idrotten, t.ex. kurser i styrelsearbete, kost och näring, träningsmetoder. SISU kan även bidra till utbildning som arrangeras av klubbar, t.ex. teoriutbildning. Reglerna för SISU är olika i olika distrikt varför du behöver ta kontakt med ditt lokala SISU-distrikt för att veta vad du kan få hjälp med.

Antalet SISU-timmar en idrott redovisar genom sina föreningar är ofta en viktig parameter för hur medel fördelas inom idrotten. Det är därför viktigt att klubbarna rapporterar in SISU-timmar.

Allra viktigast är att varje klubb har kontakt med sin idrottskonsulent genom SISU och försöker redovisa det mesta av utbildningsverksamheten till SISU. Hur mycket stöttning klubben får beror på vad för aktiviteter ni genomför. Viktigast är att ha en bra relation med er idrottskonsulent, för de har oftast koll på de olika bidrag, som det går att söka. Dessutom hjälper de gärna till med andra former av stöd, inte minst har de ofta nätverket till lokalpolitiker och kommunala tjänstemän. 

Läs mer på SISU:s egen hemsida: https://www.sisuidrottsutbildarna.se/

Uppdaterad: 03 MAJ 2018 22:52 Skribent: Kjell Folkesson (Foto: Jesper Jörnén)


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46702925011
E-post: This is a mailto link

Se all info