Hoppa till sidans innehåll
Foto: Björn Hårdstedt Modellflyg på Barkarby

Ny styrelse i Stockholm - efter 20 år

02 OKT 2012 18:33
Efter över 20 år utan årsmöte samlades den 22 augusti ett gäng flygsportare på Idrottens hus och utsåg en ny styrelse för Stockholm-Gotlands Flygsportförbund.
  • Skapad: 02 OKT 2012 18:33

De flesta flygsportgrenar var representerade vid årsmötet, och i den nya styrelsen med fem ledamöter finns lika många grenar representerade.

Till ordförande utsågs Björn Hårdstedt, Fenix Skärmflygklubb. Björn är ordförande i sin klubb och skärmflyginstruktör sedan 2002. Björn har öven varit vice ordförande i Svenska Flygsportförbundet.

Till kassör valdes Mikael Hansson, Tullinge Modellflygare. Mikael är aktiv i kommunalpolitiken och var en av huvudorganisatörerna av de stora modellflygträffarna på Barkarbyfältet.

Till ledamöter i den nya styrelsen valdes Tomas Pettersson, Stockholms Hängflygklubb; Annika Burström, Stockholms Fallskärmsklubb och Lars Ekstedt, Ballongsällskapet Gustaf Adolf.

Eftersom inga handlingar till årsmötet kunnat sammanställas på ett stadgeenligt sätt, och ingen ens har en aning om hur förbundets ekonomi ser ut, vilka som egentligen sitter i den avgående styrelösen eller vem som valts till revisor, blir en av den nya styrelsens första uppgifter att ta kontroll över ekonomi och organisation.

Styrelsens första sammanträde planeras till slutet av oktober.

Skribent: Björn Hårdstedt


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Stockholms FSF
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: 0706682720
E-post: stockholm@flygsport....

Se all info