Hoppa till sidans innehåll
Foto: Björn Hårdstedt

Välkomna till årsmöte 18 mars (ja, mötet äger rum)

25 FEB 2020 17:34
Stockholms Flygsportförbund kallar medlemsföreningar till årsmöte onsdag 18 mars på Ringvägen 76, Södermalm, Stockholm. Mötet äger rum som planerat, möjlighet finns att delta på distans genom videokonferens. Ändrad starttid.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2020 17:34

Det är årsmöte med förhinder detta. Flera stora årsstämmor och nästan samtliga seriesystem inom idrotten har ställts in, men vi har haft som plan A att ändå genomföra vårt årsmöte eftersom deltagarna är ganska få och från ett begränsat geografiskt område.

Men det går fort nu, och på söndagen förbjöds i Österrike möten med mer än fem deltagare. Vi erbjuder därför deltagande genom en videokonferensapp som vi testat och skaffat licens på för större möten. Ni som vill delta digitalt annmäler intresse genom svar på inbjudan ni fått, så kommer länk till konferensen.

För er som känner er pigga och vill delta på plats så gäller ändrad starttid. Vi hoppar över minglet och startar årsmötet 18:30 med samling från kl 18.

Det blir ett "minimalistiskt" årsmöte, men förutom årsmötesförhandlingar, val av ny styrelse etc, kommer vi att prata en stund om flygsportens situation i huvudstadsregionen. Året som gått har innehållit både framgångar och motgångar. Kanske för en gångs skull mest framgångar faktiskt. Och tillsammans med föreningarna i distriktet ska vi diskutera hur vi kan gå vidare.

Årsmöteshandlingar hittar du under Dokumentarkiv. Vi kommer inte att ha några handlingar upptryckta.

Det har varit planerat att flygsports kontaktperson på RF-SISU Stockholm (Stockholmsidrotten) Jennifer Zetterberg ska delta. RF-SISU:s personal får löpande nya instruktioner om vad de får delta i, och det kan bli så att Jennifer också deltar via videokonferens. Det kan bli spännande att se om det är praktiskt möjligt, men det kan vara värt att göra ett försök om hon är "groundad".

Jennifer är en viktig kontakt ni kan ha nytta av i föreningsarbetet. Hon kommer att berätta mer om detta, och om det inte kommer att gå av praktiska skäl att besvara frågor från er på det här mötet, kan ni återkomma till henne om hur vi i flygsport kan arbeta med rekrytering av undomar och unga vuxna. 

Parkering: För er som vill ta bilen kan det finnas bra med gatuparkering just utanför möteslokalen eftersom det är städgata på natten. Annars finns närmaste parkeringsgarage under Rosenlunds Sjukhus. Bra garage där det alltid finns lediga platser för 20 kr/tim. 7–8 minuters promenad till möteslokalen.

Bilden, om ni undrar, är tagen på flygdagen på Kallinge i somras, och får illustrera den beslutsamhet vi nu måste visa att rädda och utveckla våra idrotter.

Skribent: Björn Hårdstedt
E-post: This is a mailto link


 

Vaccinera klubben.pngfolkspel-header-13kb.png
Sportlicens


fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.


 

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.


Postadress:
Stockholms FSF
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: 0706682720
E-post: stockholm@flygsport....

Se all info