Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Swepool

Swepool på träningsläger i Colombia

03 JAN 2014 22:59
Delar av Swepool är på träningsläger i Roldanillo, Colombia, mellan 29 december och 6 januari. Det är från Swepool som landslaget sedan ska tas ut till EM och VM.
Under dagtid kommer piloterna att flyga träningstasks i Rolda med omnejd. Kvällarna ägnas åt debriefing och mental träning. Under veckan förs kontinuerligt samtal om tankens kraft, hur självförtroende påverkar resultat, målsättningar och olika typer av prestationer. Varje pilot har efter gemensamma diskussioner satt upp individuella målsättningar som ska försöka uppnås under träningsveckan.
  • Skapad: 03 JAN 2014 22:59

Efter att träningsveckan är slut börjar preWorlds som är en cat 2-tävling med cat 1-regler. 2015 kommer nämligen VM att gå av stapeln här i Roldanillo, så tävlingen blir en test av både organisation och piloter.

 

take off

Starten i Roldanilllo. Hittintills har Swepoolpiloterna flugit varje dag, men vissa dagar har regn och åska dragit in fram på eftermiddagen. Men dagarna är tidiga och ofta har svenskarna hunnit flyga tre timmar redan innan klockan 13.

 

teamet

På grund av sjukdom och personliga skäl har gruppen krympt något sedan planeringen. Swepoolpiloter på plats är från vänster: Tobias Hinas, Jenny Persson, Magnus Österberg, Tor Jansson och Magnus Eriksson. I slutet av veckan ansluter även Fredrik Ahl.

 

Mer information om Swepool hittar du här.

Swepools flyg går att följa på www.flightlog.org samt under tävlingen på http://airtribune.com/pre-world-2014

Se även Staffan Rolfsson nystartade sida Paralogg!

Skribent: Jenny Persson/Lars M Falkenström
E-post: This is a mailto link

 

Licensbricka 2023.jpg

 

 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.