Internationellt arbete

Svenska Flygsportförbundet arbetar med ett antal frågor på det internationella planet. Detta arbete genomförs via deltagande i FAI’s kommissioner och i EAS organisationer som vi är medlemmar i och betalar avgifter till.

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet. Där behandlas i första hand tävlingsfrågor. FAI är huvudman för de stora mästerskapstävlingarna.

När det gäller andra frågor än tävling finns den gemensamma intresseorganisatonen Europe Air Sports EAS.

Titel Uppladdad Filtyp Storlek
  Handlingsplan Internationellt arbete Handlingsplan Internationellt arbete 2021-11-02 PDF 165 KB
  Internationell strategi Internationell strategi 2021-07-03 PDF 112 KB

Vaccinera klubben.png

Sportlicens

fai

Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr