Snabblänkar - Tävlingslicens - Coachlicens Försäkring - Styrelseprotokoll  -  Extra förmåner

Covid-19 - Information om SKF kansli

SKF kansli håller expeditionen stängd fr.o.m. 16/3 och tillsvidare pga Corona-viruset. Syftet är att följa Folkhälsomyndighetens uppmaning att begränsa sociala kontakter för att hindra smittospridning. Kansliet ligger i en utsatt folktät zon och kommer att vara stängt för besök.

Den dagliga verksamheten kommer att skötas på distans, med undantag för tävlingsärenden, som tillfälligt upphör. Det innebär t.ex. att handläggningstiden av tävlings- och coachlicenser sker på obestämd tid. Inga nya tävlingar eller aktiviteter som innebär folksamlingar kommer att sanktioneras för tillfället.

Resurser riktas i första hand mot förbundets basverksamhet med fokus att bibehålla en stabil organisation för förenings- och breddidrotten.

Förbundsnyheter

2020-05-25
Förbundet uppmanar att det är viktigt att föreningar fortsätter följa riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19.

2020-05-13
Årets EM i Karate som skulle ägt rum i Baku, Azerbaijan, i mars ställdes in pga Coronaviruset. Denna vecka om exakt ett år kan vi dock se fram emot EM i Karate på hemmaplan istället.

2020-04-24
Journalistik är viktigt och extra så för oss när det handlar om karate. Vi stödjer gärna våra framtida reportrar och bjuder här på ett reportage skrivet av mediastudenten Linnea Grimsborn.

2020-04-21
Förbundet inför mastersklasser i Kumite.

2020-04-17
Vi välkomnar Mona Pfaus och en ny uppställning i Parakaratekommittén!

2020-04-16
Ordförande Urban Andersson reflekterar över coronakrisens tid.

2020-04-07
Förändringar i Karatelyftet med anledning av Corona-krisen.

2020-04-03
För att stärka ett säkert tävlande införs fr.o.m april 2020 en hälsodeklaration vid ansökan av tävlingslicens.

2020-04-01
Svenska Karateförbundet aktiverar stödåtgärder.

2020-03-24
OS i Tokyo 2020 flyttas fram pga Coronavirus och därmed även karatens debut.

Distriktsnyheter

DM/DC
Coronapandemin
Nyhet från Vastra Karateförbundet
Inställd DM & Västra Kid Cup 1-2020
Ishöj Karate Cup 2020
Nyhet från Stockholms Karateförbund
Distriktsträning Kata Stockholm den 16:e februari!
Nyhet från Stockholms Karateförbund
Reportage från Kata truppens Finlandsresa