Snabblänkar - Tävlingslicens - Coachlicens Försäkring - Styrelseprotokoll  -  Extra förmåner

Glad sommar!

SKF kansli har semesterstängt fr.o.m 1/7 och åter i tjänst v.32. Vi önskar samtliga föreningar en glad sommar! / Sarah & Naja

images[10].jpg

Karate och COVID-19

Följ det senaste om corona från Riksidrottsförbundet >>

SKF kansli håller expeditionen stängd tillsvidare pga Covid-19. Den dagliga verksamheten kommer att skötas på distans, med därmed följande reservation för handläggning av tävlings- och coachlicenser på obestämd tid. Officiella aktiviteter och tävlingar sanktioneras med reservation för rådande restriktioner och särskilda regler.

Resurser riktas i första hand mot förbundets basverksamhet med fokus att bibehålla en stabil organisation för förenings- och breddidrotten.

Förbundsnyheter

2021-07-20
WKF satsar på en egen online-portal inför Karatens debut på OS i Tokyo under parollen #KarateSpirit.

2021-07-02
Sista helgen i oktober är Karate-SM tillbaka i Helsingborg.

2021-07-02
Svenska Karateförbundet och Svenska Fullkontaktskarateorganisationen i samarbete bjuder härmed in till Svenska Mästerskapen i Kyokushin Karate.

2021-06-14
OS-kvalet i Paris den gångna helgen var sista möjligheten till en plats på OS i Tokyo.

2021-04-27
Med förhoppning om bättre förutsättningar och färre restriktioner under hösten, erbjuder förbundet nu ett särskilt bidrag till tävlingsarrangörer som en möjlig energiboost i processen kring att planera, genomföra och gynna deltagande i evenemang.

2021-04-13
Det är förbundets uppfattning att de svårigheter som Covid-19 fört med sig kommer att följa oss en god bit in i 2021. Förbundsstyrelsen föreslog därför till Förbundsstämman att ett bidrag skall utgå till samtliga föreningar.

2021-04-09
I ett led att utveckla fler alternativ till verksamhet under pandemin har ett pilotprojekt genomförts för E-tävling, dvs en tävling som endast genomförs online.

2021-04-02
EM 2021, som tidigare skulle ha ägt rum i Göteborg, har flyttats till Kroatien. Sverige planerar att delta och truppen är nu uttagen.

2021-03-22
20/3 avhölls Svenska Karateförbundets årsmöte, den årliga Förbundsstämman. Denna gång, med anledning av rådande pandemi, i digitalt format.

2021-03-16
Tränar du individer i karate i åldrarna +45 år/Senior? Funderar du på hur du kan utveckla fysträningen så att den ger ett bra komplement till karateträningen? Nu lanserar vi en anpassad fystränarutbildning och premiärtillfället körs kostnadsfritt.

Distriktsnyheter

Nyhet från Övre Norrlands Karateförbund
Årsmöte Övre Norrlands Karateförbund 2021-02-20
Årsmöte 2021
Nyhet från Mellersta Karateförbundet
Distriktsträningar inställda tills vidare.
DM 2020 Inställt
Corona i föreningen
Nyhet från Stockholms Karateförbund
Kata Stockholm med SENSEI MARIJANA KIUK!
Nyhet från Stockholms Karateförbund
Distriktsträning i kata söndag 13:e september!
Stockholm Karate Cup 2020
Nyhet från Övre Norrlands Karateförbund