Hoppa till sidans innehåll

Uttagning och villkor


Efter varje SM bjuds SM-vinnarna i officiella WKF-klasser samt utmanare till ett elitläger där även fysiska tester ska genomföras. Uttagning till landslaget sker direkt efter innevarande års SM tävling och gäller fram till nästkommande års SM tävling.Uttagningskriterierna framtagna av landslagsledningen syftar till att på ett så rättvist sätt som möjligt utse de personer som är bäst lämpade att representera Sverige nationellt och internationellt underen bestämd tidsperiod.Varje kategori och viktklass bedöms standardmässigt utifrån ett internationellt perspektiv. Om landslagsledningen bedömer att en viss kategori eller viktklass inte håller internationell standard kan man välja att inte utse någon utövare från den specifika kategorin eller viktklass under gällande tidsperiod.

Som medlem i landslaget är du svensk Karates främsta ambassadör och ska företräda ditt landslag och Svenska Karateförbundet på bästa sätt.

Om du blir antagen sluts ett avtal med förbundet och ett antal villkor gäller. I nedan dokument kan du ta del av vad som gäller för en plats i landslaget.

 

Uttagningskriterier & Landslagspolicy>>

Uppförandekod >>

Resepolicy >>

 

Läs också:

Förbundets Kommunikationspolicy >>

Förbundets policy för sociala medier >>
 

Uppdaterad: 08 NOV 2019 10:45

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link