Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kulturprogram


Med kulturprogram avses uppvisning, teater, sång, musik, dans, dramatisk framställning, filmvisning eller utställning som framförs eller visas för publik. Programmen ska ha en sådan utformning i tid och rum att de bidrar till att skapa delaktighet, upplevelse och eftertanke. Ett kulturprogram som rapporteras för statsbidrag ska pågå minst i 30 minuter. Kulturprogram genomförs vid ett givet tillfälle och med alla deltagare fysiskt närvarande.

I första hand - Du startar och rapportera kulturprogrammet i din förenings utbildningsmodul på IdrottOnline. Kontakta gärna din SISU konsulent kring vad du planerar för typ av kulturprogram. Läs mer om att starta och rapportera kulturarrangemang på utbildningsmodulen...

I andra hand - Du startar och och rapporterar kulturarrangemanget "pappersvägen". Här kan det eventuellt finns olika rutiner för SISU distrikten, kring vad du ska göra för att genomföra ett kulturarrangemang. Är du osäker kan du kontakta din SISU konsulent. Här kan du se ett exempel på redovisningsblankett för kulturarrangemang (samma blanket används även för föreläsningar. 

Se lista på på SISU-konsulenter som ansvarar för karate... Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:39 Skribent: Bo-Teddy Olsson

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link