Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Lärgrupp


Lärgruppen är en arbetsform som kännetecknas av att en grupp människor, minst tre personer, under en kortare eller längre tid, träffas och tillsammans studerar och lär sig något i ett visst ämne eller område. En lärgrupp kan också drivas på distans. Lärgruppen bygger på samtalet mellan deltagarna där man utgår från olika perspektiv, erfarenheter och upplevelser. Som utgångspunkt ska man/kan man ha ett studiematerial som kan vara en bok eller annat material i ämnet man valt.

I första hand - Du startar och rapporterar lärgruppen i din förenings utbildningsmodul på IdrottOnline. Din ansvariga SISU-konsulent ser vad du startar för lärgrupp och kommer att kontakta lärgruppsansvarig om det finns behov. Läs mer om att starta och rapportera lärgrupp på utbildningsmodulen...

I andra hand - Du startar och och rapporterar lärgruppen "pappersvägen". Här finns olika rutiner för SISU distrikten, kring vad du ska göra för att starta lärgruppen. Är du osäker kan du kontakta din SISU konsulent. Här kan du se ett exempel på redovisningsblankett för lärgrupp... Observera att de flesta SISU distrikt har olika redovisningsblanketter för lärgrupper. Men de är ofta väldigt lika varandra.

Se lista på på SISU-konsulenter som ansvarar för karate... Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:39 Skribent: Bo-Teddy Olsson

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link