Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Årets Ungdom 2021

28 JAN 2022 13:34
Vi gratulerar Filippa Höglund, från Falu Karateklubb, som utsetts av styrelsen till Årets Ungdom 2021 för sina fina insatser inom karate.
  • Skapad: 28 JAN 2022 13:34

Filippa får ett stipendium på 10 000 kr som går till hennes vidareutveckling inom karate.

Styrelsens motivering lyder:

”Filippa Höglund är aktiv i föreningens styrelse såväl som instruktör. Hon har också varit med och startat i gång en tävlingsgrupp i klubben för att hjälpa andra ungdomar som vill tävla.
Tillika är hon en efterfrågad gästinstruktör och reser ut för att hjälpa till vid olika läger hos andra föreningar. Filippa har dessutom utbildat sig till domare i Svenska Karateförbundet och har genom sina uppvisade kvalitéer i denna roll blivit uttagen till Domarkommitténs Framtidsgrupp, som har ett långsiktigt mål att lära upp internationella domare. Vi ser Filippa som en inspiration för andra unga, en förebild att man även i yngre ålder kan bidra till både den så viktiga demokratiska delen av föreningslivet, dvs styrelsearbete, såväl som till att utveckla andra inom träning och tävling, samt att hon genom sitt engagemang som domare, sätter ljuset på att det inom förbundet finns flera möjligheter till utbildning, personlig utveckling och en långsiktig gemenskap. Styrelsen gratulerar!”

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona

Västmannagatan 68