Hoppa till sidans innehåll

Förlängning av bidrag till arrangörer under 2022

25 JAN 2022 14:35
Förbundet erbjöd under 2021 ett särskilt bidrag till tävlingsarrangörer för att bidra till genomförande och gynna deltagande i evenemang. Nu har Förbundsstyrelsen valt att förlänga stödet även under 2022.
  • Uppdaterad: 28 MAR 2022 16:25

Mot bakgrund av pandemin har förbundsledningen tittat på olika alternativ och bidrag för att skapa lättnader och ett gynnsamt klimat för återstart av verksamheten, där tävlingsverksamheten är en viktig del. 

Bidragsmodellen till tävlingsarrangörer har två delar:

  • FÖRLUSTGARANTI
    Minimerar risk och förlust för en arrangör så att de ska våga satsa på att genomföra ett evenemang, trots ev. pandemikonsekvenser.

  • SPONSRING AV DELTAGARAVGIFT
    Genom att förbundet sponsrar deltagaravgiften kan arrangörer erbjuda deltagare att tävla utan avgift. Erbjudandet gäller endast svenska deltagare anslutna till våra medlemsföreningar. Syftet är att stimulera föreningar och utövare att komma till tävlingen i så stor utsträckning som möjligt, för att skapa bra deltagarunderlag, god konkurrens och kvalitativ tävling.

Stödet erbjuds arrangörer som vill anordna förbundssanktionerade tävlingar under året, såvida tävlingen är stilöverskridande, riktar sig till hela landet och hålls enligt förbundets godkända regelverk. 

Är du intresserad av att arrangera en tävling och vill ta del av informationen i sin helhet kontaktar du SKF GS: This is a mailto link

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link