Hoppa till sidans innehåll

Valberedningens förslag till val av Förbundsstyrelse 2022

24 FEB 2022 11:19
Valberedningens förslag ger i år den möjliga bonusen att vi får se en helt jämställd Förbundsstyrelse för första gången i Svenska Karateförbundets historia. Som nyval föreslås Gona. H. Sharif. (på bild ovan).
  • Uppdaterad: 24 FEB 2022 11:19

Valberedningens uppdrag är att föreslå förtroendevalda till förbundsstyrelsen som i sitt arbete bidrar till att uppfylla målen med verksamheten enligt de riktlinjer och villkor som finns.


Valberedningen föreslår omval av:              
Ordförande Urban Andersson                          
Kassör Michael Bergman
Ledamot Javier Escalante

Valberedningen föreslår nyval av:
Ledamot Gona H. Sharif

OMVAL: Valberedningen bedömer att föreslagna omval under sin tidigare mandatperiod har utfört sina uppdrag inom styrelsen med gott engagemang och hög kompetens, på ett sådant sätt att organisationen stärkts och utvecklats i positiv riktning.

Valberedningen har också tagit hänsyn till det komplicerade läge som varit under föregående mandatperiod pga rådande pandemi. Det har krävts omfattande krishantering och anpassning för att upprätthålla verksamheten, en utmaning som valberedningen bedömer att nuvarande styrelse har hanterat mycket bra. Tillika är förbundet som följd nu inne i en period av tung förvaltning med anledning av de omfattande statliga bidrag som ska fördelas och tillhörande ansvar för återrapportering. Sittande styrelse är väl insatta i regelverken och den administration som krävs och valberedningen menar att det i nuvarande situation är viktigt att bevara kompetens och stabilitet i arbetet för att maximera medlemsnyttan.

NYVAL: Gona H. Sharif är Göteborgsbaserad och föreslås mot bakgrund av sina tidigare insatser för förbundet, där hon uppvisat goda egenskaper inom administration och organisationsförmåga med en bred förståelse om karate och förbundets verksamhet.
Hon är nuvarande ledamot i Utbildningskommittén och var tidigare en nyckelperson i den organisationskommitté som var tillsatt att förbereda arbetet inför EM 2021, som skulle ha ägt rum i Sverige men ställdes in pga pandemin.
Till vardags arbetar Gona som Enhetschef inom vårdsektorn för Göteborgs Stad. I tillägg kompletterar Gona förbundsstyrelsen på ett sådant sätt att vi uppnår bredare geografisk spridning samt 50/50 i jämställdhet.

 

/ Valberedningen;

Ordf. Lennart Larsson

Lotta Högström

Torbjörn Jönsson

Vill du veta mer om stämman och hur du kan delta, Klicka här.

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link