Nyheter från SF

Truppen till JVM i Konya

(2022-09-30 11:13)
Med ca en månad kvar till Junior-VM, presenterar vi den uttagna truppen.

Karatepionjären Paul G höglund har lämnat oss vid en ålder av 82 år.

Tack för allt Hana!

(2022-09-13 11:59)
Hana Antunovic avslutar sin elitkarriär i Kumite.

Landslagsverksamheten är Svenska Karateförbundets elitverksamhet avseende tävling i karate. Är man intresserad av att satsa mot att bli en del av landslaget finns det några saker som är bra att känna till om verksamheten.

Sverige fick en prestigefylld andra plats i Baku, Azerbaijan under Premier League 2-4 september.

27-28 augusti genomfördes Svenska Karateförbundets första officiella träningsläger för Parakarate.

Välkommen på Svenska Karateförbundets Öppna Distriktsläger 2022, för 11-13 år samt Kadett, Junior, U21 och Senior.

Med anledning av svensk karates 60-års jubileum har förbundet inlett ett samarbete med Kakmonstret som skapar förtjänst till föreningarna.

Tekniska kommittén bjuder in till coachmöte innan SM. Mötet är obligatoriskt för dig som ska coacha på Svenska Mästerskapet.

Vi gratulerar Kristina Milenkovic till Europeisk licens i Kata & Kumite!

Under våren har förbundet inlett samarbete med tre nya profilpartners, i tillägg till vår sponsor av tävlingsutrustning, Kaiten.

Nu finns stödmaterial för genomförande av föreningsaktiviteter för att fira 60 år och Karatens Dag.

Sammanfattning JEM

(2022-06-21 15:23)
48 länder och 1085 deltagare samlades i Prag den 17-19 juni.

Tilda Gustafsson blir ny ledamot i DK.

Svensk Karate fyller 60 år och det vill vi fira tillsammans med alla karateklubbar, från norr till söder. Välkommen på en kort informationsträff om hur ni som klubb kan engagera er och synliggöra just er verksamhet under Karatens dag 3-10 september.

facebook-ikon

Mellersta Karateförbundet