Östra Karateförbundet

Välkommen till Östra Karateförbundet!

Du som är aktiv i en medlemsförening ansluten till Sv karateförbundet i Blekinge, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs och Östergötlands län är välkommen att delta i verksamheten och utvecklngen av Karate inom Östra Karateförbundet.

Varje termin arrangerar vi bl.a distriktsläger för tävlingsintresserade. Distriktstrupperna fungerar också som "farmarlag" till svenska officiella landslaget, där distriktet har möjlighet att rekommendera utövare.
I dagsläget finns en grupp för Kumite.

Vill du veta mer om ditriktstruppen? Kontakta ditriktstränarna: Sacha Petrovic-Düner på This is a mailto link eller Alexander Gomez, This is a mailto link

Välkommen på årmöte!

Östra Karateförbundet kallar till årsmöte söndagen 16/2 kl 14,00.

Motala sporthall Östermalmsgatan 42.

Vi söker dig!

Östra Karateförbundet har 43 föreningar som vi gärna vill utveckla vår verksamhet tillsammans med, vi har stort potential i att bli ett starkt och aktivt distrikt inom svensk karate. Men för att kunna göra det behöver bli fler i distriktsledningen. Vi söker därför personer till styrelsefunktioner, webmaster samt en tränare i Kata. Vi vill också gärna ha dig som intresserade dig för utbildningsfrågor och tävlings/domarärneden. Läs mer på våra undersidor i menyn.
Varmt välkommen att höra av dig för mer info till ordförande Sacha Petrovic-Düner, på This is a mailto link.

Hänt!

Förbundsnyheter

2021-09-24
Anmälan är nu öppen till SM!

2021-09-20
Svensk representation fortsätter på högsta Europeiska nivå.

2021-09-19
Efter ett långt uppehåll kunde förbundets olika delar äntligen träffas igen. Den 18-19 september hölls Förbundskonferens på Skepparholmen i Stockholm.

2021-09-13
Är du mellan 12-21 år och drömmer om en plats i landslaget? Då är du välkommen på landslagets Öppna läger 2021, för 12-13 år samt Kadett, Junior och U21.

2021-09-09
Att vara coach på tävling, särskilt för barn och unga, är en viktig uppgift för att skapa en trygg tävlingsmiljö. För att stimulera tävlingsverksamheten ytterligare har FS beslutat att under en tid subventionera coachlicensen.

2021-09-06
Har du saknat att utmana dig själv och andra på tatamin? I höst får du äntligen chansen att tävla igen!

2021-08-23
Det blev ett lyckat mästerskap med dubbla medaljer för svensk del, under Kadett, Junior och U21- EM i Finland, 19-22 augusti.

2021-08-21
Anthony Vu tog silver i Kata Kadett i Tammerfors.

2021-08-20
19-22 augusti äger EM för Kadett, Junior och U21 rum i Tammerfors.

2021-07-20
WKF satsar på en egen online-portal inför Karatens debut på OS i Tokyo under parollen #KarateSpirit.