Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Foto: Bo-Teddy Olsson

I höst blir det vår tur

20 MAJ 2015 23:40
I höst blir det vår tur - Vad menas med det? Jo, Stockholms Karateförbund har genomfört en viktig utbildning. Läs om den i denna nyhet. Förhoppningsvis kan vi i höst genomföra en liknande utbildning i Östra Karateförbundet.
  • Skapad: 20 MAJ 2015 23:40

Då undertecknad är skribent för nyheten som är publicerad på Stockholms Karateförbunds webbsida, så ger det mig möjligheten att publicera nyheten i helhet, även på Östra Karateförbundets webbsida.

--------------------

Stockholms Karateförbund har i samarbete med SISU Idrottsutbildarna Stockholm, genomfört en utbildningsdag i IdrottOnline. Platsen för utbildningen var Malavé Do Dojo, i Vasastan, Stockholm.

Ansvariga för utbildningens upplägg var Annika Wagnebring, Idrottskonsulent, SISU Idrottsutbildarna, och Kenneth Nordell, ordförande Stockholms Karateförbund.

Målgruppen för utbildningen var klubbledare i allmänhet och ordförande och klubbadministratörer/utbildningsansvariga i IdrottOnline i synnerhet. Fokus på utbildningen var redovisning av utbildningstimmar. Hur de ska redovisas och vad som kan redovisas.

Ramon Malavé, kursdeltagare och värd för lokalen där utbildningen genomfördes, beskriver resultatet av utbildningsdagen enligt följande:

”Det har varit väldigt lyckat tycker jag. Vi föreningsledare har fått en inblick i att det här inte är så krångligt att göra. Då blir det lättare att göra sen, att verkligen komma in i systemet.

Annika Wagnebring, Idrottskonsulent, SISU Idrottsutbildarna och ansvarig föreläsare, sammanfattar utbildningsdagen. ”En trevlig dag. Många här är engagerade, vill påverka, dom är på. Så jag går härifrån med energi och hopp om en utvecklande framtid.”

Avslutningsvis tackar ordförande Kenneth Nordell såväl kursdeltagarna som ansvarig föreläsare för en väl genomförd, lärorik och intressant utbildningsdag.

Bo-Teddy Olsson, skribent

--------------------

Nog är väl detta något även för Östra Karateförbundet?

Med karatehälsningar

Bo-Teddy Olsson