Hoppa till sidans innehåll

Internationella tävlingar på egen bekostnad


Åkare (Singel/Par/Isdans) kan på egen bekostnad deltaga i vissa internationella ISU tävlingar och internationella klubbtävlingar.

Landslagsåkare har alltid förtur till internationella ISU tävlingar.  

Internationella tävlingar

Om intresse finns är det möjligt att på egen hand delta på internationella tävlingar sanktionerade av ISU under förutsättning att åkaren uppfyller kriterierna för att delta på The Nordics, se Elitprogrammet gällande säsongen 2013-2014 för mer information om dessa.

En intresseanmälan med namn, födelsedata samt tävlingsklass skickas till förbundet till Linda Stenström senast sex veckor innan anmälningstidens utgång. 

Vid stort intresse rangordnas åkarna av Elitkommittén singel, par och isdans. 

Därefter ska föreningen skicka in en komplett anmälan med all efterfrågad information till Linda Stenström. 

Anmälningar som kommer in efter utsatt datum eller som inte är kompletta (uppgifter saknas som tävlingsarrangören efterfrågar), kommer ej att behandlas. 

Detta gäller under förutsättning att Sverige får en inbjudan, med förbehåll att tävlingar kan ställas in eller ändra datum samt med reservation för felskrivning av datum. Kontrollera alltid ISU:s hemsida för aktuell information. 

Internationella klubbtävlingar (Inter Club)

Internationella klubbtävlingar för Singel/Par/Isdans/Synkro som Svenska Konståkningsförbundet får inbjudningar till, lägger vi upp efter hand vi får dem. 

Det är upp till varje enskild förening att bevaka sista anmälningsdatum och att anmäla. Kontakta respektive arrangör direkt för formulär, frågor etc. Vid deltagande i internationell klubbtävling ska alltid förbundet informeras.

Uppdaterad: 11 NOV 2013 10:48

Postadress:
Svenska Konståkningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
Fax: 086996429
E-post: This is a mailto link